När ni flyttar in


BRF Lövholmenhus nr 1

Viktig information för er som flyttar inHär nedan finner du som är nyinflyttad information som är bra att veta när ni flyttar in i vårt område.


Digitala tjänster(TV/bredband/IP-telefoni)

Bostadsrättsföreningen har idag ett avtal med Telia där det bland annat ingår Telias stora digital-tv-paket för två stycken boxar. Vidare ingår bredbandsuppkoppling i avgiften via fiberoptik motsvarande 100 Mbit/s samt IP-telefoni. För mer information om digitala tjänster klicka här. Den utrustning som finns för att använda sig av de digitala tjänsterna finns att hämta hos styrelsen. Kontakta styrelsen på följande e-postadress styrelsen@lovholmenhusnr1.se  för att komma överens om när utrustningen kan hämtas.


EL

Det är Vattenfall som ansvarar för elnätet hos Lövholmenhus nr 1, om du vill ha elen inkopplad i din lägenhet så ska du kontakta Vattenfall för detta. Dock kan du själv välja vem du vill köpa el ifrån.

 

P-plats

Om ni vill ha p-plats så ska ni kontakta HSB:s kundservice på följande telefonnummer: 08-608 68 00. Ni kan även skicka e-post till HSB på följande adress: info.sodertorn@hsb.se

Om ni saknar p-plats så ska kan ni gå ner på kontoret för att hämta ut p-tillstånd. Med p-tillstånd så har ni möjlighet att ställa er på gästparkeringar tills ni har fått en p-plats. För mer information om p-platser klicka här.


Nycklar

Följande nycklar ska överlämnas till er från den befintliga ägaren:

bomnycklar/soprumsnycklar

tvättstugenycklar (för er som bor i flerfamiljshus)

blå nyckelbricka


Får ni inga nycklar finns dessa att köpa på kontoret på dess ordinarie öppettider.Kontoret

Varje torsdag mellan klockan 17 till 18 sitter det en styrelsemedlem på föreningens kontor på skäcklingevägen 91.


Sophantering

Utöver insamlingen av brännbara sopor har vi även återvinningsrum som man kan slänga plastförpackningar, tidningar, pappersförpackningar m.m. För mer information om vart du kan slänga soporna klicka här.


Bastu

Föreningen har en bastu på Skäcklingevägen 91. För att kunna använda bastun behöver ni en elektronisk nyckelbricka samt bastupolletter. En bastupollett kostar 10 kr och räcker i ungefär 1 timme. Bastupolletter finns att köpa på kontoret. Elektronisk nyckelbricka finns att hämta på kontoret.


Tänk på att städa efter er vid användning av bastun.


Gemensamhetslokal

Föreningen har en lokal som går att hyra. Lokalen kan uteslutande hyras av medlemmar i Lövholmenhus nr 1 som är avsedd för maximalt 45 personer. I lokalhyran ingår ett fullt utrustat kök med porslin. Lokalen bokas på kontoret.

 

Vill du hyra lokalen på fredagar, lördagar eller söndagar blir kostnaden 300 kr per dygn.

Vill du hyra lokalen på måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar blir hyran 100 kr per dygn.


Hyra av släp

Föreningen äger ett släp och det kostar 100 kr per dygn att hyra släpet.


Grovtvättstuga

På Skäcklingevägen 91 finns en grovtvättstuga för att tvätta mattor och dylikt. Grovtvättstugan kan användas av alla boende i föreningen.

För mer information om grovtvättstuga klicka här.


Tvättstuga

I flerfamiljshusen finns tvättstugor för tvätt av kläder och hemtextil (ej mattor). Tvättstugorna är uteslutande till för dem som bor i flerfamiljshusen. För mer information om tvättstugor klicka här.