När ni flyttar ut


BRF Lövholmenhus nr 1

Viktigt information för er som ska flytta ut


Här nedan finner ni som ska flytta ut från föreningen information som är bra att veta när ni flyttar från vårt område.


Digitala tjänster(TV/bredband/IP-telefoni)

Den utrustning som avser digitala tjänster (tv, bredband och IP-telefoni) ska återlämnas till föreningen innan ni flyttar ut. Kontakta styrelsen på följande e-postadress: styrelsen@lovholmenhusnr1.se för att komma överens om när utrustningen ska återlämnas. Om utrustningen inte återlämnas till föreningen kommer ni att bli debiterad för ej återlämnad utrustning. Klicka här för att få reda på vilken utrustning som ni ska återlämna till föreningen. Informera gärna mäklaren och köparen om att utrustningen finns att kvittera ut hos föreningen och att de ska kontakta styrelsen på ovan angivna e-postadress.


EL

I vårt område är det Vattenfall som ansvarar för elnätet, glöm inte att säga upp elen i samband med flytt eller flytta med ditt elavtal till ditt nya boende.

 

P-plats

När ni flyttar sägs de p-platser ni innehar upp med automatik i samband med flytt. Det är viktigt att ni lämnar tillbaka carport-nycklar till föreningen. Ni lämnar in nycklarna nere på kontoret på skäckllingevägen 91 och det gör ni vid kontorets ordinarie öppettider. Om ni inte återlämnar nycklarna kommer föreningen att debitera er för nycklarna samt byte av lås. Kostnaden för att inte återlämna nycklarna är 1 500 kr.


Övriga nycklar

Nycklar som ej avser garage (bomnycklar/soprumsnycklar, tvättstugenycklar och blå nyckelbricka) ska överlämnas till den nya ägaren.Kontoret

Varje torsdag mellan klockan 17 till 18 sitter det en styrelsemedlem på föreningens kontor på skäcklingevägen 91.